Ferrari huren voor een dag bij onze aanbieders?

Ferrari huren voor een dagEen Ferrari huren voor een dag is een droom van velen: rijden in een echte Ferrari. Heerlijk om te kunnen toeren in een sportwagen van dit kaliber. Of wat te denken van als trouwauto op jouw onvergetelijke dag. Het zijn dromen die je nu kunt waar maken. Je kunt namelijk een Ferrari huren voor een gehele dag, maar ook voor een paar uur of een hele week. Een onvergetelijke belevenis die voor altijd in je geheugen gegrift zal blijven staan.

 

 

Een Ferrari is een ware blikvanger

Ferrari huren trouwautoDe Ferrari is niet alleen een prachtige sportauto waarin je kunt toeren, maar ook nog eens een heuse blikvanger. Perfect te gebruiken voor een groot evenement of voor een zakelijke beurs. Ook leuk om in aan te komen bij een gala of examenfeest, reken er maar op dat je de show steelt. Veel mensen gebruiken een Ferrari ook als trouwauto, wat je eigen bruiloft net even wat extra’s geeft. Tevens een perfect verjaardagscadeau om iemand voor een paar uur te laten rijden in een Ferrari. Er zijn dan ook genoeg verhuurbedrijven die deze droom kunnen laten uitkomen. Je kunt vaak Ferrari huren voor een dag of zelfs voor een hele week. Het enige wat je hoeft te doen is een offerte aan te vragen.

 

Huur een Ferrari 360

De Ferrari is de sport/race auto die ieder hart sneller doet kloppen. Er zijn meerdere soorten Ferrari’s die Ferrari 360 hurenje kunt huren om in rond te rijden. Ferrari’s die hun eigen uiterlijke kenmerken en eigenschappen hebben. Wie bijvoorbeeld op zoek is naar een geschikte trouwauto, zit met een Ferrari 360 gebakken. Eveneens een geweldige sportwagen om een paar uur mee rond te toeren. Kenmerken zijn de flippers aan het stuur waarmee je schakelt. Dit zorgt voor een enerverende en fantastisch rij sensatie. De topsnelheid van de F360 ligt net onder de 300 kilometer per uur. Met 4,5 seconde zit je op 100 km/h. De Modena is zowel in cabriolet uitvoering als met gesloten dak te huren.

 

Ferrari Spider maakt indruk

Ferrari 430 Spider hurenEen hele gave Ferrari om in rond te rijden is de Ferrari Spider. Een gave bolide met een topsnelheid van maar liefst 320 km/h. De V8 motor zorgt voor indrukwekkende prestaties. Een auto die geschikt is om mooie trouwfoto’s mee te maken of voor een dagje toeren. Een andere variant is de Ferrari F430 Spider F1. Met een geweldig vermogen van 490pk mag deze auto gerust een beest genoemd worden. Binnen 4 seconden zit je al op de 100 km/u. Een stoere wagen die gekenmerkt wordt door zijn brullende geluid. Dit komt door de aanwezigheid van een sportuitlaat. Een gave sportwagen om voor meerdere dagen te huren en in rond te toeren.

 

Elegante en stijlvolle Ferrari California

Ferrari California

Wil je een elegante en opvallende bolide kies dan voor de Ferrari California huren. Met een vermogen van 460 PK is dit een heus Italiaans racemonster. Fijn aan deze auto is dat je er makkelijk met vier personen in kan zitten. Ferrari huren voor een dag met vrienden is zeker tof om te doen, zo kan iedereen kan rijden in deze stijlvolle sportwagen. Met de California ben je zeker een opvallende verschijning en daarmee is de auto ook zeer geschikt voor diverse evenementen.

 

Rijden in een Ferrari is een unieke belevenis

Voor wie graag in een Ferrari wil rijden zijn er vele opties mogelijk. Een Ferrari huren voor een dag kan dan ook voor meerdere doeleinden zijn. Of het nu gaat om gewoon een paar uur toeren, een gala of een bruiloft, een Ferrari steelt altijd de show. Een unieke en gave belevenis waar iedereen wel eens van gedroomd heeft kan nu werkelijkheid worden. Maak je droom dan ook waar en huur een Ferrari. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een Ferrari of neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wil jij toch liever voor een andere gave sportauto gaan? Zo is het via onze website ook mogelijk om een Porsche te huren voor een dag. Kijk eens rustig rond op onze website en vind jouw ideale special car voor een speciale gelegenheid.

 

Bekijk hier alle Ferrari’s die te huur zijn>>